Spuitwerk

Industrieel spuitwerk

Naast het spuiten van auto’s, zijn we ook gespecialiseerd in industrieel spuitwerk. Met behulp van onze professionele apparatuur, spuiten we uiteenlopende producten voor zowel particulieren als bedrijven in iedere gewenste kleur.

 

Keuken make-over

Een keuken is een van de ruimtes in het huis waarin veel tijd wordt doorgebracht. Als u genoeg heeft van uw bestaande keuken en toe bent aan een nieuwe, is het natuurlijk ook een optie om uw keuken te laten spuiten. Door uw keuken door ons te laten overspuiten is deze weer zo goed als nieuw. Bovendien is het laten spuiten van uw keuken stukken goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe keuken.

Dankzij de eigen mengmachine is iedere gewenste kleur mogelijk. Uw keuken kan in allerlei afwerkingen overgespoten worden. Vindt u hoogglans het mooiste of heeft zijdeglans wellicht uw voorkeur? Door uw keuken te spuiten krijgen niet alleen de keukenkastjes, maar ook de gehele ruimte een compleet nieuwe uitstraling.

Waarom zou u dus kiezen voor een nieuwe keuken als u uw bestaande keuken ook een tweede leven kunt geven? Wilt u uw keuken overspuiten, neem dan contact met ons op voor een passende offerte. Vele tevreden klanten gingen u al voor.