Schadeafwikkeling bij Van Krimpen

Schade: wat nu?

Wanneer u nog kunt rijden met de auto dan kunt u het beste zo spoedig mogelijk bij ons langskomen. Maak hiervoor altijd eerst een afspraak zodat we kunnen zorgen dat we u direct van dienst kunnen zijn. Kunt u niet meer met de auto rijden dan schakelt u een berger in om het voertuig bij ons te laten brengen.

 

Bent u goed verzekerd?

Dan wilt u de schade in de meeste gevallen door uw verzekeraar laten vergoeden. Hiervoor is het invullen en opsturen van een Europees Schadeformulier verplicht. Het formulier dient  door alle betrokken partijen ondertekend te worden. Vindt u het lastig om het schadeformulier in te vullen, dan kunnen wij dit ook samen met u doen.

 

WA verzekerd?

Bent u WA verzekerd en kan uw schade verhaald worden op een tegenpartij? Wij helpen u graag. Wij nemen contact op met de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij en regelen de verdere afhandeling voor u.Is uw schade niet verhaalbaar en komt alles voor eigen rekening? Ook dan kunt u op ons rekenen. Samen kijken we naar de mogelijke reparatie opties zonder in te leveren op veiligheid en kwaliteit.Schade veroorzaakt door een onbekende dader?
Bent u aangereden door een onbekende dader en wilt u uw schade verhalen op het waarborgfonds? Wij helpen u graag om de afhandeling goed te laten verlopen.Op www.wbf.nl kunt u meer informatie vinden over het indienen van een schade.

 

Kleine schade?

Heeft u een kleine schade aan uw auto? Door gebruik te maken van moderne reparatietechnieken kunnen wij dit snel, vakkundig en tegen een scherp tarief voor u herstellen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Spotrepair
  • Reparatie van steenslag
  • Herstellen van kleine krassen